De Ted Baker shopper maakt winkelen nog veel leuker. Met deze kleurrijke, opvallende tassen val jij meteen op. Een Ted Baker shopper maakt je al vrolijk als hij nog helemaal leeg is. Laat staan als je hem gaat vullen met leuke kleding en hebbedingetjes tijdens het winkelen. De Ted Baker shopper is echt onmisbaar in je tassencollectie. Lees hier meer over dit opvallende merk.

Ted Baker bestaat niet

Natuurlijk zou je verwachten dat het bedrijf Ted Baker is opgericht door een man die Ted Baker heet, maar dat is dus niet het geval. Het merk is opgericht door de Britt Ray Kelvin (geboren in 1955) die in 1988 in Glasgow een winkel opende speciaal gericht op overhemden voor mannen. Kelvin was al op zijn elfde begonnen in de winkel van zijn oom, die ook in mannenkleding handelde, dus hij had tegen die tijd al veel ervaring. Na Glasgow volgden winkels in Manchester en Nottingham. Daarna breidde de onderneming zich alleen nog maar meer uit. In 1995 begon Ted Baker met vrouwenkleding. Inmiddels zijn er zo’n 490 winkels en verkooppunten over heel de wereld. Om het nog maar niet te hebben over de talloze webshops die het merk verkopen. Het zou dan ook niet moeilijk moeten zijn om een Ted Baker shopper te bemachtigen.

Ted Baker shopper: opvallend en kleurrijk

De Ted Baker shopper kenmerkt zich vaak door opvallende kleuren en in het oog springende details. Dat komt omdat het merk durft op te vallen. Het motto van Ted Baker is al jaren: ‘No ordinary designer label’ of te wel: ‘Geen gewoon modemerk’. En dat blijkt wel uit de collectie. Er is veel aandacht voor stoffen, details en bijzondere patronen en motieven. De Ted baker shopper heeft net als andere items uit de collectie een leuke mengeling van retro, klassiek en chic in zich. Vaak met een grappige twist. Bloemen, vlinders en natuurlijk het kenmerkende Ted Baker logo ontbreken vaak ook niet op de Ted Baker shopper.

Waar wacht je nog op?

Dit merk is letterlijk van wereldklasse en je kan echt niet meer de winkelstraat in zonder een Ted Baker shopper. Nog los van het feit dat hij gewoon heel leuk is, is hij natuurlijk vooral erg handig. De tassen zijn ruim en je kunt er dus ook nog allerlei leuke andere Ted Baker items in kwijt. Dus bestel die tas en ga shoppen!