Nu de corona crisis ons allemaal veel thuis heeft gebracht besteed ik zelf opeens veel meer aandacht aan de details in mijn huis. Zo kwam ik achter veel dingetjes die ik toch niet zo mooi vond aan mijn huis. Gelukkig had ik ook nog aardig wat vakantiedagen, dus heb wat vakantie tussendoor opgenomen. Zo had ik mooi tijd om wat aan het huis te klussen. Ik heb onder andere een muurtje geverfd, de boekenkast vervangen, en de keuken helemaal opgeknapt. Daarnaast heb ik het interieur helemaal aangepast. Over het algemeen was ik erg tevreden, maar ik bleef me aan een ding storen terwijl ik niet goed kon besluiten wat dat was. Totdat ik op een dag realiseerde dat mijn vloer niet past bij de rest van mijn houten meubels. Ik had nog een paar dagen vakantie over die ik nog moest inplannen voor het einde van het jaar. Het enige probleem wat overbleef is dat ik geen flauw idee heb hoe je een vloer moet leggen.

 

Wel een nieuwe vloer, niet willen leggen

Om mijn probleem op te lossen ben ik op onderzoek uitgegaan om te kijken wat de opties zijn. Ik ging er van uit dat er vast wel iemand of iets is die een vloer voor je kan leggen. En daar had ik helemaal gelijk in! Waar ik niet op had gerekend is dat je tegenwoordig gewoon een all inclusive deal kan regelen. Hoe zo’n laminaat all inclusive deal werkt en waar je dit kunt scoren lees je allemaal in de volgende alinea’s.

 

Laminaat all inclusive regelt alles voor je 

Een all inclusive laminaat deal is echt ideaal voor mensen die geen tijd of geen skills hebben om zelf een vloer te leggen! En een vloer leggen is echt niet zo makkelijk, dus het is helemaal slim om hulp in te schakelen. Een all inclusive deal geeft je het laminaat, de ondervloer, de plinten, en een crew die de vloer voor je legt en installeert. Je hoeft dus letterlijk helemaal niks te regelen, behalve de deal die je uitzoekt. 

 

Waar je het voordeligst laminaat all inclusive scoort

Via het internet kun je de beste deals scoren. De-laminaatexpert.nl is een website waarbij je keuze hebt uit 3 deals. Deze zijn de basic deal, de comfort deal, en de premium deal. Hoe luxer de deal, hoe meer keuze je hebt uit het laminaat. Daarnaast gaat de kwaliteit van de ondervloer en plinten ook omhoog. Tot slot gaat de garantie op het leggen omhoog per deal. Je kunt dus kiezen welke deal het beste bij jou, je huis en je budget past. Een ding weet ik wel, dankzij laminaat all inclusive heb ik nu een prachtige vloer voor minimale moeite!