Om het gevoel van ‘lekker thuis’ te creëren heeft iedereen zijn of haar persoonlijke voorkeuren voor de aankleding en decoratie van de huiskamer. Sommige mensen houden van strak wit met een minimale inrichting, terwijl anderen juist met veel kleur, kussentjes en tierelantijntjes gelukkig zijn. Ieder heeft zo haar eigen idee van een gezellige en behaaglijke inrichting. In dit blog een aantal leuke decoratietips voor een sfeervol interieur.

Decoratietips voor sfeer in huis

Belangrijk voor de sfeer in huis is de verlichting. Je kunt hierbij denken aan fel wit licht versus gedimd geel licht en direct versus gekaatst, diffuus licht. Daarbij heb je natuurlijk ook keuze uit vele soorten lichtbronnen, denk aan ledlampen, plafondlicht, kaarsen, lantaarns, staande lampen, lichtslingers en dergelijke. Bij VanKaarstotServet heb je keuze uit een mooie collectie verlichting en kaarsen. Hierbij een aantal tips voor de decoratie:

·        Gusta Lampen

De verlichting van Gusta kenmerkt zich door haar eigentijdse vormgeving met soms een modern, soms een vintage karakter. Gusta heeft goede kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt haar producten aan tegen aantrekkelijke prijzen. De designs zijn prachtig en elke lamp van Gusta is een eyecatcher in je interieur.

·        Bolsius & Gouda Kaarsen

Het grootste assortiment kaarsen in Nederland wordt geboden door Bolsius & Gouda. Deze kaarsen zijn van hoge kwaliteit, branden mooi op met een rustige vlam zonder walmen of roeten (mits juist verzorgd). De collectie kaarsen van Bolsius bestaat onder meer uit de rustieke kaarsen, drijfkaarsen, stompkaarsen, fakkels, theelichten en een groot assortiment geurkaarsen. Gouda is bekend om haar hoge kwaliteit dinerkaarsen, gladde stompkaarsen en theelichten, maar heeft tegenwoordig ook mooie rustieke stompkaarsen in het aanbod.

Woondecoratie & Accessoires

Een fijne webshop waar zowel de Gusta lampen, Bolsius & Gouda Kaarsen als ook een grote collectie andere woondecoratie artikelen is Van Kaars tot Servet. De artikelen zijn aantrekkelijk geprijsd, worden snel geleverd, zijn van hoge kwaliteit en bovendien geniet u van goede retourgarantie en de beste persoonlijke service. Succes met shoppen!