Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Ik hoop dat je weinig last hebt van alle voorkomende kwalen en dat je je lekker kunt gaan voorbereiden op de komst van je baby. Want er is nogal wat voorbereiding nodig. Dat klinkt als een straf, maar als je eenmaal gaat shoppen voor die uk, dan is de ellende zo vergeten. Want shoppen voor je baby is zó leuk! Het kamertje, de geboortekaartjes, de flessen, noem maar op. Maar het allerleukst is natuurlijk het shoppen voor babykleding. Want babykleding is zo leuk en lief en lekker zacht, heerlijk! Zelfs als je niet zwanger bent wil je bijna (weer) aan een kindje beginnen als je al die babykleding ziet.

Babykleding is ook een leuk cadeau

Ik zet expres niet neer “kraamcadeau”, het is namelijk al hartstikke leuk om met een leuk setje babykleding aan te komen als je vriendin aankondigt dat ze zwanger is. Zo laat je zien dat je met haar meeleeft. Want ja, normaal vieren jullie alles met een wijntje, dát zit er voorlopig even niet meer in. Babykleding is dan het perfecte cadeau. Zeker wanneer je in eerste instantie kiest voor kleding in een neutrale kleur. Je vriendin kan er dan zelf voor kiezen om wereldkundig te maken of ze een jongen of een meisje krijgt.
Babykleding

Babykleding voor jongetjes of meisjes

Het allerleukst is het natuurlijk als je weet of het een jongetje of een meisje wordt. Laten we eerlijk zijn, dat genderneutrale is misschien een hype, maar op het gebied van babykleding wil je gewoon weten waar je mee moet aankomen. Er is zulke leuke kleding speciaal voor jongetjes verkrijgbaar. Stoere brandweerauto-prints, superhelden, dieren, noem maar op. Voor meisjes kies je natuurlijk zacht roze en prinsessenprints en petticoats. Zodra het kind oud genoeg is, kan het zelf wel de kleding kiezen die hem of haar het best voegt.

Babykleding shop je gewoon online

Zeker wanneer je zwanger bent, heb je vaak geen zin om de stad in te gaan op zoek naar babykleding. Je hebt al ongemakken genoeg en thuis ben je lekker dicht bij je eigen toilet. Gelukkig is de kleding voor de allerkleinsten ook prima online te vinden. De mooiste merken komen voorbij in alle maten en kleuren die je je maar kunt wensen. Je wordt vast helemaal happy (en misschien zelfs emotioneel) als je weer een schitterend setje hebt gevonden. Nog even alles wassen voor je het in de kast legt en je kindje mag komen.